Acasa

LINKUL DE CONECTARE PENTRU EXTRAGEREA ONLINE A FORMATIUNILOR DE STUDIU – CLASA PREGATITOARE, AN SCOLAR 2024-2025:

https://meet80.webex.com/meet80/j.php?MTID=m4198d71db9a3f6422176508f1aa60ee6


Elevii care fac naveta din altă localitate decât Baia Mare beneficiază de plata transportului, conform ordinului 6376/7 decembrie 2022.
Pentru aceasta trebuie să depună la secretariatul școlii o cerere (în care să fie menționat domiciliul de unde face naveta) însoțită de o copie după CI a părinților pentru a se vedea domiciliul.

Termen: vineri, 16.12.2022, ora 10.00.

Festivitatea de deschidere al noului an scolar va avea loc luni, 05.09.2022, la ora 09:00, la ambele sedii.

Informatii clasa pregatitoare, an scolar 2022-2023

Din cauza lipsei spatiului clasele a VI-a isi vor desfasura cursurile dupa-amiaza.

O reverență sinceră închinată unui suflet nobil și blând, celei care a fost minunata noastră colegă, profesor de Religie Ortodoxă, Violeta Pop.
Sit tibi terra levis!

Cu prețuire, Dascălii Școlii ”Lucian Blaga” Baia Mare

ANUNȚ

În atenția părinților elevilor înscriși la clasele pregătitoare A și F, în anul școlar 2021- 2022

Având în vedere lipsa spațiului pentru desfășurarea activităților școlare, vă informăm că în anul școlar 2021 – 2022, elevii celor două clase își vor desfășura cursurile la Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale”, B-dul Traian nr. 26 A, Baia Mare.

           Conducerea Școlii

Inscrierea elevilor in clasa pregatitoare se poate realiza:       

–         în aplicația SIIIR – adăugarea cererilor de înscriere în modulul {Înscrierea în învățământul primar} – meniul {Cerere elev}. Aplicația SIIIR este adresată operatorilor din unitățile școlare.

–          pe site-ul https://inscriere.edu.ro/ – formularul online care permite părinților să precompleteze online datele necesare pentru înscrierea copiilor în învățământul primar.

Ø  Mesaj pentru părinți: Atenție! Completarea acestei cereri de înscriere nu garantează înscrierea copilului dumneavoastră în unitatea de învățământ și nu elimină obligativitatea de a vă prezenta la unitatea de învăţământ unde doriţi înscrierea cu dosarul complet al copilului, în vederea validării prezentei cereri. Acest formular vă permite doar să vă prezentați la secretariatul școlii cu datele copilului pre-completate, scurtând timpul de așteptare al dumneavoastră și al celorlalți părinți.

Odată cu semnarea cererii tipărite din aplicaţie de către părinte, secretariatul unității de învățământ are obligaţia VALIDĂRII CERERII în aplicaţie.

VALIDAREA CERERII înseamnă CONFIRMAREA CĂ DATELE AU FOST INTRODUSE CORECT ÎN APLICAŢIE. Validarea nu trebuie confundată cu admiterea/respingerea cererii de înscriere, operaţiuni care se efectuează în perioada prevăzută în Metodologie şi Calendar.

Inscrierea in clasa pregatitoare, an scolar 2021-2022